Welkom Veiligheid Woongemak Maatwerk
Service Financiering Fotogallerij Advies aanvraag
© BWEB
Veiligheid
Hoe belangrijk vind u uw veiligheid?
Kunststof kozijnen van H Kozijnen zijn brandvertragend en werken zelfdovend. Bovendien zijn ze inbraakwerend dankzij scharnieren en glaslatten aan de binnenkant. Dat is een van de redenen dat onze kunststof kozijnen het politiekeurmerk Veilig Wonen dragen.
En wist u dat veel verzekeraars korting geven op de inboedelverzekering als uw woning het politiekeurmerk Veilig Wonen draagt? Dankzij de stalen verstevigingen zijn onze kozijnen ook nog eens slag- en stootvast.


Inbraakwerende systemen: onzichtbare veiligheid
De inbraakwerende systemen van Schüco, bieden net als de constructies die niet voorzien zijn van extra inbraakwerende maatregelen het mooiste aanzicht en het beste design. De extra voorzieningen zijn volledig in de profielen ingebouwd en dus is er geen verschil zichtbaar. Niet van binnen maar zeker niet van buiten. Veiligheid is een zeer belangrijk punt als het gaat om comfortabel wonen en werken. Door gebruik te maken van de meest innovatieve technologie, is er maar een iemand zwaar teleurgesteld in de systemen van Schüco en dat is de inbreker.
De norm die in Nederland gehanteerd wordt, is de NEN 5096, die gemaakt is voor nieuwbouwwoningen, maar die door de gehele branche ook wordt toegepast als leidraad bij kantoren, gezondheidszorg of particuliere woningen en bij renovatie.


Bestaande of nieuwbouw woningen kunnen in aanmerking komen voor het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Hierbij worden alle criteria van een woning of wooncomplex beoordeeld, zoals de verlichting, inrichting etc. Hierbij wordt uiteraard ook naar de inbraakwerende eigenschappen van ramen en deuren gekeken. Indien de kozijnen aan WK2 voldoen, wordt aan de eisen die door het PKVW worden gesteld, voldaan.
Voor meer info hierover, kijk op politiekeurmerk.nl

H Kozijnen - Valeriaanlaan 35 - 7534 KS - Enschede - Tel: 06-41982088 - Fax: 053-4619287 - info@hkozijnen.nl